Kummikommid juustele – kas nali või reaalsus?

1 minutit lugemist
Kummikommid juustele kõlab kui nali! On ju kummikommid lihtsalt üheks maiustuseks! Hoolimata esimesest muljest on need siiski täiesti tõestatud lahendus. Laias maailmas on kollageen kummikommid juba mõned aastad endale austajaid kogunud. Kes on siiani kahtleval seisukohal, loe edasi ja vii end kurssi, mida kummikommid juustele tähendavad ja miks neid valida.
Juukseid saab aidata mitmel moel

Juuksekasvu kiirendamine ning lopsakad ja terve väljanägemisega juuksed on paljude naiste unistuseks. Vähestel õnnelikel pole selle saavutamiseks vaja midagi ette võtta, ent teistel on vaja juukseid natuke aidata. Kuigi meie jaoks on juuksed tähtsad, pole keha juustesse liigselt kiindunud. See tähendab, et kui mingitest toitainetest puudu, on juuksed üheks esimeseks, mille pealt seda näha. Tihtipeale vaadatakse väliste lahenduse poole. Ja kuigi õiged hooldusvõtted ning -tooted on tähtsad, peab mõtlema ka sisemisele abile, ehk võtma kasutusele juuksekasvu vitamiinid.

Miks valida kummikommid?

Erinevad uuringud näitavad, et lausa 37-40% inimeste jaoks on tablettide neelamine raske. Lisaks pole tabletid alati kõige parema maitsega. Neil põhjustel on vitamiinide võtmine keeruline, sest proovime juba alateadlikult ebamugavat olukorda vältida.

Õnneks on leitud viis, kuidas oluliste vitamiinide ning toitainete saamine meeldivamaks muuta. Esiteks kummikommide kuju ehk neid on tunduvalt lihtsam manustada. Teiseks meeldiv maitse, ehk sa juba ootad, millal on aeg vitamiini võtta! Seda teades pole üllatav, et nii paljud valivad klassikaliste vitamiinide asemel maitsvad kummikommid juustele.

Kollageeni kummikommid tagavad kõik vajaliku

Juuksevitamiinid kummikommid on uue ja ahvatleva välimusega, kaotamata seejuures soovitud toimet. Juba mõne nädalaga on näha, kuidas vitamiinid juustele mõjuvad – peanahk on niisutatum ning juuksed selgelt elujõulisemad. Kummikommi vitamiinid pole lihtsalt järjekordne maius, tegu on täiesti tõelise vitamiiniga, sisaldades kõike vajalikku:

Foolhape, mida keha vajab, et toota uusi rakke ning punaseid vereliblesid. Erinevad B-grupi vitamiinid ning ka jood, mille abil väheneb juuste väljalangemine. C-vitamiin on vajalik kollageeni moodustamisel ning juba kahjustatud juuste toetamisel. D3-vitamiin on tähtis juuksefolliikulite tekkeks, samas kui E-vitamiin on olulisem vitamiin naha jaoks.

Nahaga seotult väärib mainimist ka tsink, mille rolliks on rasunäärmete efektiivse toimimise tagamine ning muidugi teada-tuntud biotiin. Kui lisad juuksekasvu soodustavad kummikommid oma igapäevasesse rutiini, paned kindlasti tähele, et nendest vitamiinidest saab abi ja tuge ka ülejäänud keha!

Nagu näha, on soovitud tulemuse saavutamiseks vajalik päris keeruline kombinatsioon. Placet Activ juuksekasvu närimisvitamiinid on loodud kõike seda silmas pidades ning mõeldud kõigile. Ka taimetoitlastele, kuna Placent Activ juuste kummikommid ei sisalda laktoosi. Kui kummikommid kõlavad ideaalsena ning tahad võtta maksimumi, lisa oma ilurutiini ka kvaliteetsed šampoonid ja palsamid.