Tehniline märkus: töötlemise lõppfaasis läbib toode kaheosalise filtreerimise. Esimese membraanfiltri suurus on 5 mikromeetrit ja teise 0,2 mikromeetrit. Filtreerimise eesmärk on eemaldada igasugune sete ja muud osakesed. Umbes kahe nädala pärast filtreeritakse toode veel kord 0,2mikromeetrise filtriga, et eemaldada iseenesest tekkinud sete, mis on sedalaadi ekstraktide puhul tavaline. Toodet töödeldakse propüleenglükooli ja vee lahuses, et mitte hävitada pesuaine vahtu ja emulsioonide viskoossust. Lisaks aitab vesi ekstraheerida neid aktiivainete osi, mis glükoolis ei lahustu.

Päritolu: Placenta Bovina tootmisel kasutatakse vaid Kesk- ja Ida-Euroopa riikides kasvatatud veiste platsentat, mis on hullulehmatõve suhtes kontrollitud. Aluselises pH keskkonnas töötlemine tagab igasuguste viiruste hävimise.

Kasutamine: tekitab kileja kihi, niisutab ja kaitseb. Suure aminohapete sisalduse tõttu tagab veiseplatsenta naha põhjaliku niisutuse, elastsuse ja pingsuse. Molekulaarahelad moodustavad naha sarvkihi pinnale ühtlase makromolekulaarse kihi. Tänu iseloomulikele omadustele väheneb oluliselt veekadu nahast aurumise kaudu. See omakorda hoiab sarvkihi rakud niisutatuna, nii et nahk on terve ja näeb hea välja.

Kinnitame, et meie tootes toorainena kasutatud platsenta saamisel ei ole ühtki looma kahjustatud.

Kuidas saadakse platsenta esktrakti?

Hüdrolüüsitud platsenta ekstrakt on propüleenglükooli vesilahus 4% veiseplatsenta hüdrolüsaadiga. Platsenta ekstraktis kasutatakse tervete ja tõupuhaste loomade platsentat. Vee toimel eraldatakse platsentavalgud ning lahust filtreeritakse, et saada puhas hüdrolüsaat. Propüleenglükooli kasutatakse lahustina, sest see säilitab hüdrolüsaadi esialgse viskoossuse. Platsenta ekstrakt sisaldab mikroelemente, mis on inimese organismis puudu.