Vaata, kuidas valmivad meie juuksekasvu soodustavad tooted

2 minutit lugemist
Oled sa kunagi mõelnud, mis peitub sedavõrd igapäevaste asjade nagu šampoon ja palsam taga? Kuidas need kasulikud ilutooted sinu vannitoa riiulile jõuavad? Placent Activ tooted, näiteks ripsmekasvu soodustav seerum, juuksekasvu soodustavad vitamiinid ning rohkemgi veel, valmivad Itaalias Milanos asuvas pika ajalooga tehases. Hiljuti lisandusid tootevalikusse juuksekasvu soodustavad šampooni ja palsami 1-liitrised pudelid. Tooteperekonna uute liikmete tutvustamiseks tehti ka video, mille abil saab heita pilgu kosmeetikamaailma telgitagustesse.
Juuksekasvu soodustavad tooted uues mugavamas pakendis

Video staariks on uues 1-liitrises pakendis tooted: juuksekasvu soodustav šampoon ja palsam. Ühe lühikese video abil saab aimdust kõigest olulisest. Alates esimesest sammust laboris, et juuksekasvu soodustavad vitamiinid, šampoonid, palsamid ja seerumid oleksid valmistatud parima retsepti järgi ning lõpetades toodete karpi pakkimisega, et need siis juba oma uute kodude poole teele saata.
Aga kui Placent Activ šampoon ning palsam on sedavõrd pikalt niivõrd hästi toiminud, siis miks muudatusi teha? Põhjus on lihtne – uus, suurem pudel, on igas mõttes parem.

  • Tänu pumbale, on pudelist šampooni ja palsami kättesaamine tunduvalt mugavam.
  • Suuremast pudelist jagub kauemaks – juuksekasvu soodustavad tooted vähemalt neljaks kuuks!
  • Ostes korraga suurema koguse, säästad sellega nii raha kui aega ning muidugi – loodust
Kuidas juuksekasvu soodustav šampoon aitab loodust säästa?

Kui Placent Activ otsustas suurema pakendi kasuks, ei valitud esimesest ettejuhtuvat materjali. Placent Activ tegi korraliku uurimistöö ning selle tulemusena on juuksekasvu soodustav šampoon ja palsam keskkonnasõbralikus pakendis: pudelid on suhkruroost, olles sellega nn green plastic. Seetõttu saab öelda ka seda, et pakendid on valmistatud taastuvast materjalist. Placent Activ jaoks on oluline nii juuksekasvu kiirendamine ja soodustamine kui selle käigus looduse hoidmine ning toetamine
Kuna me hindame uut pakendimaterjali kõrgelt ning tagasiside on olnud ainult positiivne, on peagi plaanis ka 250 ml šampooni ja 250 ml palsami uuendamine ning suhkruroost pakendi kasutamine.

Juuksekasvu soodustavad vahendid rahakotisõbralikult

Uued pudelid on tänu mugavale pumbale pälvinud erilist heakskiitu neilt, kellel on pikemad juuksed. Ja kuna pump aitab šampooni ja palsamit mugavamalt kätte saada ning korraga mahub pudelisse rohkem, on tegu ka pikemalt kestva ning soodsama lahendusega. Kui sa ei ole selles veendunud, heidame korra pilgu numbritele.
Ostes 1-liitrise pudeli, on juuksekasvu soodustav šampooni liitrihind 36 €/l. 250 ml pakendil on liitrihind 48€/l. Pikas plaanis on see päris korralik sääst, nii et lisaks juustele on ka rahakott rõõmus.

Muidugi, kui ei ole varem Placent Activ tooteid kasutanud ning kahtled nende sobivuses, on 250 ml pakend ideaalne valik. Järgmine kord, kui on selge, et Placent Activ juuksekasvu soodustavad tooted on ka sinu juuksed tugevamaks muutnud, saad juba soetada suuremad pudelid. Ei ole vaja karta, et hinnavahe ära kaob, sest 1-liitrised tooted on püsivalt 25% soodsama hinnaga. Uued, 1-liitristesse pudelitesse pakendatud tooted on eksklusiivselt saadaval Placent Activ kodulehel. Osta liitreid ning säästa raha!